Werkzaamheden

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.

Uitbouw gerealiseerd door Arka-Bouw

De werkzaamheden van ARKA-BOUW service uit Zwolle

ARKA-BOUW biedt een zeer uiteenlopend pakket aan werkzaamheden. Wij zeggen dan ook graag dat in principe alles mogelijk is. U kunt ons inschakelen voor grote en kleine projecten, als particulier of als zakelijke klant.

Om u constante kwaliteit te bieden zijn wij lid van BouwGarant. Met dit keurmerk bewijzen we dat we aan de strengste eisen voldoen voor wat betreft vakmanschap, kennis en duurzaamheid. Wij leveren al onze kwalitatieve diensten bovendien tegen betaalbare tarieven.

Verschillende werkzaamheden

Onder onze verschillende werkzaamheden vallen:

Als u meer wit weten over de uitgebreide werkzaamheden en de vele mogelijkheden bij ARKA-BOUW, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn werkzaam in heel Zwolle en omgeving. Bel naar 038-4212418 om een afspraak te maken of stel uw vraag via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Meer afgeronde projecten

Realisatie Dakkapel
Realisatie dakkapel
Nieuwbouw woning
Project van Aannemersbedrijf
Uitbouw zijkant, dakopbouw en ombouwen garage naar woonruimte
Dakopbouw
Dakopbouw