U kunt een nieuwe woonboerderij laten bouwen of uw bestaande woonboerderij laten renoveren door ARKA-BOUW uit Zwolle

Als u een woonboerderij wilt laten bouwen, dan is ARKA-BOUW uw gewezen partner. Ons ervaren team weet uw wensen zorgvuldig in kaart te brengen en kan u begeleiden in alle praktische beslissingen, ook als het op uw budget aankomt. Welke uitstraling, stijl en afwerking u wilt, hangt uiteraard van uw wensen af. Toch kunnen wij u ook daarin uitgebreid adviseren. Van de allereerste tekening tot de laatste afwerking: u kunt bouwen op en met ARKA!

Hebt u een woonboerderij en wilt u hem laten renoveren? Wij zorgen ervoor dat u jarenlang onbezorgd van uw woning kunt genieten. Of u de boerderij in authentieke ere wilt herstellen of juist een meer moderne uiterlijk wilt geven: ARKA-BOUW maakt het mogelijk. Van dak tot gevel en kelders, wij pakken het allemaal aan.

Of u nu dus een compleet nieuwe woonboerderij wilt laten bouwen of uw huidige woonboerderij wilt renoveren: met de gespecialiseerde werkwijze van ARKA-BOUW zorgen wij ervoor dat u tevreden bent en blijft. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken door te bellen naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website als u nog vragen hebt. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.