Bouwadvies

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.

Realisatie Dakkapel

Bouwkundige keuring

ARKA-Bouw verzorgt professionele bouwkundige keuringen. Wij hebben deskundige bouwkundig ingenieurs in dienst die het huis grondig inspecteren. Zij maken vervolgens een rapport op met de bevindingen en eventuele aanbevelingen voor reparaties of vervangingen. Zo heeft u inzicht in de staat van het huis en kunt u verborgen gebreken meenemen in uw overwegingen bij de aankoop of verkoop. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Vergunning door Arka-Bouw

Van plan om een nieuwe woning te laten bouwen? Dan moet u naast het regelen van een goed bouwbedrijf, vaak een hoop papierwerk regelen. Ook als u uw huidige woning wilt laten verbouwen of uitbouwen, dan hebt u in veel gevallen een vergunning nodig. U moet hierbij denken aan de bouwtechnische eisen waaraan het moet voldoen, het burenrecht, welstands eisen, etc.

Als ervaren bouwbedrijf hebben wij hier vaak mee te maken. Voor iemand die niet bekend is met de procedure kan dit soms en lang en ingewikkeld proces zijn. Naast het realiseren van uw bouwwensen bieden we dan ook de mogelijkheid om alle benodigde papieren voor u te regelen. Zo schakelt u één iemand in voor het realiseren van uw volledige verbouw, nieuwbouw of aanbouw.

Meer weten over het regelen van uw vergunning voor uw bouwwensen, neemt u dan gerust contact op.

Project van Aannemersbedrijf

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.

Bouwteam

Wat is een bouwteam? Voordat ons team van bouwers aan de slag mag is er al veel voorbereiding geweest. Die voorbereiding gaat gepaard met ontwerpen, overleggen met gemeente, budgettering, plannen enz.

In een bouwteam wordt de aannemer en de ontwerpende partij betrokken om samen met opdrachtgever tot een uitvoeringsgericht ontwerp te komen. De woonwens van de klant wordt door de ontwerper vertaald in een (3D) tekening. Arka-Bouw adviseert met zijn bouwkundige en financiële kennis in het ontwerpproces. In een teamverband is er 1 doel: dat is op een zo efficiënt mogelijke manier de woonwens van de klant realiseren.

Stappen bouwteam:

  1. U, als klant, heeft een woonwens!
  2. Zoek contact met Arka-Bouw.
  3. Arka-Bouw benadert onze ontwerpende partner en er volgen gesprek in het bouwteam (klant, ontwerper, Arka-Bouw).
  4. Er komt een schetsontwerp, na uw feedback komt er een voorlopig ontwerp. Hierin zit ook een constructief advies. De uitgedachte woonwensen worden afgeprijsd door Arka-Bouw.
  5. U maakt keuzes in ontwerp en materiaal (wat bepalend is voor de prijs).
  6. Met het definitieve ontwerp wordt de vergunning aangevraagd. Arka-Bouw maakt de begroting definitief.
  7. Na het verlenen van de vergunning kan aangevangen worden met de bouw.
DCIM100MEDIADJI_0134.JPG

Afgeronde projecten

Realisatie Dakkapel
Realisatie dakkapel
2 onder 1 kap woning
2 onder 1 kap woning
Berging met Overkapping
Berging met overkapping
Project van Aannemersbedrijf
Uitbouw zijkant, dakopbouw en ombouwen garage naar woonruimte