Schakel ARKA-BOUW in voor het verbouwen van uw woning

Uw leven verandert en groeit. Het kan dus zijn dat uw woning moet meegroeien. Soms kunnen simpele aanpassingen een groot verschil maken, en soms is een grote aanpassing nodig. ARKA-BOUW service uit Zwolle kan er met het verbouwen uw woning voor zorgen dat uw woning weer volledig aan uw wensen voldoet. Zo kunt u vele jaren woongenot tegemoet gaan zonder te hoeven verhuizen!

Of u nu toe bent aan een nieuwe, ruimere keuken, een zolder wilt verbouwen tot kantoor of uw huis opnieuw wilt inrichten: wij zorgen voor het juiste advies en de beste ondersteuning. We zetten graag de puntjes op de i voor u. Bovendien kunnen wij u het aanvragen van bouwvergunningen uit handen nemen, zodat u nergens meer omkijken naar hebt. Veelvoorkomende verbouwingen in het huis zijn:

  • vervangen van plafonds
  • complete zolderverbouwingen inclusief wanden, deuren en isolatie
  • stukadoorswerkzaamheden
  • installatiewerkzaamheden
  • … en nog veel meer!

Voor al deze werkzaamheden komen wij u graag te hulp. Als u dus een echte specialist zoekt voor het verbouwen van uw woning in de omgeving van Zwolle, neem dan contact op met ARKA-BOUW service. Wij stellen graag een offerte voor u op. Bel naar 038-4212418 om uw wensen te bespreken of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.