Verbouw

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.

Project van Aannemersbedrijf

Schakel ARKA-BOUW in voor het verbouwen van uw woning

Uw leven verandert en groeit. Het kan dus zijn dat uw woning moet meegroeien. Soms kunnen simpele aanpassingen een groot verschil maken, en soms is een grote aanpassing nodig. ARKA-BOUW service uit Zwolle kan er met het verbouwen uw woning voor zorgen dat uw woning weer volledig aan uw wensen voldoet. Zo kunt u vele jaren woongenot tegemoet gaan zonder te hoeven verhuizen!

 

Of u nu toe bent aan een nieuwe, ruimere keuken, een zolder wilt verbouwen tot kantoor of uw huis opnieuw wilt inrichten: wij zorgen voor het juiste advies en de beste ondersteuning. We zetten graag de puntjes op de i voor u.

Veel voorkomende verbouwingen

Bovendien kunnen wij u het aanvragen van bouwvergunningen uit handen nemen, zodat u nergens meer omkijken naar hebt. Veelvoorkomende verbouwingen in het huis zijn:

Voor al deze werkzaamheden komen wij u graag te hulp. Als u dus een echte specialist zoekt voor het verbouwen van uw woning in de omgeving van Zwolle, neem dan contact op met ARKA-BOUW service. Wij stellen graag een offerte voor u op. Bel naar 038-4212418 om uw wensen te bespreken of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Arka-bouw Verbouwing

Renovatie woonboerderij

Hebt u een woonboerderij en wilt u hem laten renoveren? Wij zorgen ervoor dat u jarenlang onbezorgd van uw woning kunt genieten. Of u de boerderij in authentieke ere wilt herstellen of juist een meer moderne uiterlijk wilt geven: ARKA-BOUW maakt het mogelijk. Van dak tot gevel en kelders, wij pakken het allemaal aan.

Of u nu dus een compleet nieuwe woonboerderij wilt laten bouwen of uw huidige woonboerderij wilt renoveren: met de gespecialiseerde werkwijze van ARKA-BOUW zorgen wij ervoor dat u tevreden bent en blijft. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken door te bellen naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website als u nog vragen hebt. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Verbouwing Woonboerderij met Schuur

Meer afgeronde projecten

Arka-bouw Verbouwing
Uitbouw en verduurzaming
2 onder 1 kap woning
2 onder 1 kap woning
Verbouwing Woonboerderij met Schuur
Verbouwing woonboerderij met schuur
Project van Aannemersbedrijf
Uitbouw, dakopbouw en dakkapel