Verbouw

Tot uw dienst

Met een uitgebreide expertise binnen ons vakgebied staan we klaar om u op diverse terreinen van dienst te zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject samen met het regelen van de vergunning. Of met het verwezenlijken van een verbouwing aan uw bestaande woning, we zijn er om uw wensen te vervullen.

Project van Aannemersbedrijf

Onderzoek samen met Arka-Bouw de mogelijkheden voor het verbouwen van uw woning

Uw leven verandert en groeit. Het kan dus zijn dat uw woning moet meegroeien. Soms kunnen simpele aanpassingen een groot verschil maken, en soms is een grote aanpassing nodig. ARKA-BOUW service uit Zwolle kan er met het verbouwen uw woning voor zorgen dat uw woning weer volledig aan uw wensen voldoet. Zo kunt u vele jaren woongenot tegemoet gaan zonder te hoeven verhuizen!

 

Of u nu toe bent aan een nieuwe, ruimere keuken, een zolder wilt verbouwen tot kantoor of uw huis opnieuw wilt inrichten: wij zorgen voor het juiste advies en de beste ondersteuning. We zetten graag de puntjes op de i voor u.

Veelvoorkomende verbouwingen in huizen zijn:

Bovendien kunnen wij u het aanvragen van bouwvergunningen uit handen nemen, zodat u nergens meer omkijken naar hebt. Veelvoorkomende verbouwingen in het huis zijn:

Voor al deze werkzaamheden komen wij u graag te hulp. Daarnaast kunnen wij u helpen met het aanvragen van bouwvergunningen zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

Arka-bouw Verbouwing

Renovatie woonboerderij

Heeft u een woonboerderij en wilt u deze laten renoveren? Wij zorgen ervoor dat u nog jarenlang onbezorgd kan genieten van uw woning na de verbouwing. Wilt u de boerderij in de authentieke staat herstellen of wilt u de woning een moderne twist geven? Met de gespecialiseerde werkwijze van Arka-Bouw zorgen wij dat dit mogelijk is.

Verbouwing Woonboerderij met Schuur

Meer afgeronde projecten

Verbouwing Woonboerderij met Schuur
Verbouwing woonboerderij met schuur
Nieuwbouw woning
Project van Aannemersbedrijf
Uitbouw zijkant, dakopbouw en ombouwen garage naar woonruimte
Project van Aannemersbedrijf
Aanbouw, upgrade garage en interne verbouwing