Nieuwbouw

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.

Project van Aannemersbedrijf

ARKA-BOUW biedt u uitgebreide mogelijkheden met nieuwbouw in Zwolle en omgeving

Wie droomt er nu niet van: zelf een woning bouwen die aan al uw wensen voldoet en die u zelf kunt inrichten en vormgeven. ARKA-BOUW helpt u deze droom te verwezenlijken. Wij zijn dé specialist in nieuwbouw in Zwolle en omgeving. Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij al voor veel verschillende klanten compleet nieuwe woningen gebouwd.

Uw wensen centraal

Uw wensen staan uiteraard centraal. Met onze kennis en expertise kunnen wij u daarbij perspectief bieden. Ook kunnen we u uitgebreid adviseren en de werkzaamheden helpen plannen. Of u nu een traditionele opzet wilt, wilt bouwen op basis van houtskeletbouw, of een andere creatieve uitdaging hebt: bij ARKA-BOUW staan we ons mannetje. Bovendien kunnen wij u een hoop administratieve taken uit handen nemen en de bouwvergunning voor u indienen.

Voor alle soorten nieuwbouw in Zwolle is ARKA-BOUW service uw betrouwbare, vakkundige partner. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken door te bellen naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website voor meer informatie. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Unieke uitbouw voor woning

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.

Realisatie Dakkapel

Schakel ARKA-BOUW uit Zwolle in om uw landhuis te laten bouwen

Een landhuis laten bouwen is een droom die uitkomt. In de meeste gevallen is er een aanzienlijk verschil tussen een nieuwbouwwoning en een landhuis. Er moet op veel meer zaken gelet worden, er zijn andere voorschriften in het bestemmingsplan en uiteraard is de uitvoering compleet anders. Daarom is het belangrijk dat u een echte specialist inhuurt. ARKA-BOUW kan u van begin tot eind bijstaan, en meer.

Qua voorschriften moet u rekening houden met goothoogte, nokhoogte en het uiterlijk. Als u landelijk woont, gelden er ook regels voor wat betreft de maximale inhoud van uw huis. Een groot stuk eigen grond hoeft dus niet te betekenen dat u zo groot kunt bouwen als u wilt. ARKA-BOUW kan u hierin uitgebreid begeleiden en het hele bouwproces voor u verzorgen. Van binnen en van buiten, van begin tot eind.

Bij ARKA-BOUW in goede handen

Kortom: als u een landhuis wilt laten bouwen dan bent u bij ARKA-BOUW in goede handen. Bespreek uw wensen door te bellen naar 038-4212418 en maak direct een afspraak. Voor vragen kunt u ook terecht via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuwbouw woning 2 onder 1 kap

Meer afgeronde projecten

Uitbouw incl. dakkapel
Uitbouw incl. dakkapel
Verbouwing Woonboerderij met Schuur
Verbouwing woonboerderij met schuur
Dakopbouw
Dakopbouw
Nieuwbouw woning
Nieuwbouw woning