Onderhoud

Tot uw dienst

Met een uitgebreide expertise binnen ons vakgebied staan we klaar om u op diverse terreinen van dienst te zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject samen met het regelen van de vergunning. Of met het verwezenlijken van een verbouwing aan uw bestaande woning, we zijn er om uw wensen te vervullen.

Project van aannemer

Als u onderhoud aan uw woning nodig hebt, nemen wij u alles uit handen

Met goed en tijdig onderhoud aan uw woning kunt u een hoop nare problemen voorkomen. ARKA-BOUW service uit Zwolle kan u hierbij van dienst zijn. Wij zijn al sinds 1989 specialist in alle soorten onderhoud, herstelwerkzaamheden en reparaties aan woningen.

ARKA-BOUW kan u zoveel als u wilt uit handen nemen. Wij gaan voor u het dak op, de kelder in of herstellen uw gevel. Ook renoveren we uw badkamer, vervangen we (dak)ramen, deuren en kozijnen, of lossen we schade voor u op.

Uw wensen centraal

Binnen of buiten, klein of groot: wij zorgen ervoor dat u onbezorgd van uw woning kunt genieten. Wij nemen alle hoofdbrekens weg met persoonlijke communicatie en een flexibele instelling. Bespreek gerust uw wensen met ons!

Als u ons wilt inschakelen voor onderhoud aan uw woning, maak dan een afspraak door te bellen naar 038-4212418. Wij werken in heel de regio Zwolle. Voor vragen kunt u tevens het contactformulier op deze website invullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Uitbouw incl. dakkapel

Meer afgeronde projecten

Nieuwbouw woning
Nieuwbouw woning
Berging met Overkapping
Berging met overkapping
Project van Aannemersbedrijf
Uitbouw, dakopbouw en dakkapel
Arka-bouw Verbouwing
Uitbouw en verduurzaming