Uitbouw

Tot uw dienst

Met een uitgebreide expertise binnen ons vakgebied staan we klaar om u op diverse terreinen van dienst te zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject samen met het regelen van de vergunning. Of met het verwezenlijken van een verbouwing aan uw bestaande woning, we zijn er om uw wensen te vervullen.

Project van Aannemersbedrijf

Laat de uitbouw van uw woning verzorgen door ARKA-BOUW

Als u erover denkt om een uitbouw aan uw woning toe te voegen, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij het uitbouwen van uw woning op de begane grond wordt uw leefruimte aanzienlijk vergroot en kunt u tevens de rest van uw woning herindelen. Afhankelijk van de situatie, de beschikbare ruimte en uw wensen worden alle mogelijkheden door ARKA-BOUW voor u uitgestippeld.

 

Afwerking moet passen bij het huis

In het geval van een nieuwe gevel is het uiteraard belangrijk dat de afwerking bij de rest van uw huis past. Details als kozijnen, deuren, tegels en dergelijke maken het af. Maar wat dacht u van het toevoegen van een schuifpui, een vouwwand op een veranda of openslaande deuren? Tot slot wordt er een oplossing voor het dak gekozen, eventueel met dakramen voor extra licht. Met de hulp van onze deskundigen helpen wij u de juiste keuzes te maken.

Vraag gerust meer informatie aan over de mogelijkheden voor de uitbouw van uw woning bij ARKA-BOUW service uit Zwolle. Wij vertellen u graag meer over alle opties. Bel naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Nieuwbouw woning

Meer afgeronde projecten

2 onder 1 kap woning
2 onder 1 kap woning
Verbouwing Woonboerderij met Schuur
Verbouwing woonboerderij met schuur
Nieuwbouw woning
Project van Aannemersbedrijf
Uitbouw, dakopbouw en dakkapel
Project van Aannemersbedrijf

Wilt u een serre laten bouwen? ARKA-BOUW uit Zwolle is specialist in elke soort aanbouw van serres

Een serre is een ontzettend waardevolle toevoeging aan uw huis. U creëert niet alleen veel extra leefruimte, die u naar uw eigen wensen kunt invullen, maar u hebt het hele jaar door optimaal licht in het huis. Bovendien is het net of u buiten bent, dichter bij de natuur. Zo dient de serre als een verbinding tussen de woonkamer of keuken en de tuin. ARKA-BOUW biedt u de precisie en deskundigheid die u nodig hebt als u een serre wilt laten bouwen.

Laat ARKA-BOUW uw serre bouwen

Wij werken altijd volledig op maat. Wij luisteren daarbij naar al uw wensen, zodat wij u een leven lang plezier van uw serre kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de invulling ervan. Wat dacht u van een grote woonkeuken of speelruimte? Zelfs een zwembad is mogelijk! Voor alle soorten aanbouw met serres zijn wij uw specialist.

Schakel ARKA-BOUW service in om uw serre te laten bouwen! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een aanbouw van een serre, wilt u voorbeelden bekijken of uw ideeën bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u graag meer. Bel naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Project van Aannemersbedrijf

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.

Uitbouw gerealiseerd door Arka-Bouw

Laat een erker op maat bouwen door ARKA-BOUW uit Zwolle

Meer licht en ruimte in uw woning creëren is makkelijker dan de meeste mensen denken, en al helemaal als u ARKA-BOUW uit Zwolle inschakelt. Wij kunnen een erker op maat bouwen in uw gevel, of een dakkapel installeren op uw bovenverdieping. Hiermee kunt u de stijl van uw woning volledig veranderen, waardoor ook de waarde ervan aanzienlijk toeneemt.

Een erker bepaalt voor een groot deel het aangezicht van uw woning. Wij letten dan ook goed op de uitstraling en de plaatsing. Wij zorgen vervolgens voor een perfecte afwerking, zowel binnen als buiten. Het ontwerp en alle details worden uitgebreid met u doorgenomen, waarbij we uiteraard het kostenplaatje niet vergeten.

Een erker op maat nodig?

Hebt u interesse in een erker op maat, ontworpen en gerealiseerd door ARKA-BOUW service uit Zwolle? Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak door te bellen naar 038-4212418 en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Voor meer informatie kunt u tevens terecht via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Unieke uitbouw voor woning