Laat de uitbouw van uw woning verzorgen door ARKA-BOUW

Als u erover denkt om een uitbouw aan uw woning toe te voegen, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij het uitbouwen van uw woning op de begane grond wordt uw leefruimte aanzienlijk vergroot en kunt u tevens de rest van uw woning herindelen. Afhankelijk van de situatie, de beschikbare ruimte en uw wensen worden alle mogelijkheden door ARKA-BOUW voor u uitgestippeld.

In het geval van een nieuwe gevel is het uiteraard belangrijk dat de afwerking bij de rest van uw huis past. Details als kozijnen, deuren, tegels en dergelijke maken het af. Maar wat dacht u van het toevoegen van een schuifpui, een vouwwand op een veranda of openslaande deuren? Tot slot wordt er een oplossing voor het dak gekozen, eventueel met dakramen voor extra licht. Met de hulp van onze deskundigen helpen wij u de juiste keuzes te maken.

Vraag gerust meer informatie aan over de mogelijkheden voor de uitbouw van uw woning bij ARKA-BOUW service uit Zwolle. Wij vertellen u graag meer over alle opties. Bel naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.