Dakopbouw

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.

Dakopbouw

Dakopbouw of nokverhoging door Arka-Bouw

Behoefte aan extra woonruimte, maar u heeft geen ruimte in de tuin? Creëer dan ruimte in de hoogte. Denk na over een dakopbouw, nokverhoging of dakkapel. Voor een dakopbouw / nokverhoging is een ontwerp en vergunning nodig. Arka-Bouw zal u hierin compleet ontzorgen.

Als u er over denkt om een dakkapel op uw huis in Zwolle te laten plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een dakkapel geeft veel extra ruimte en zorgt voor meer licht. Tevens is het gunstig voor de waardering van uw huis. Als de dakkapel geplaatst is, is het verschil goed te merken. Het zal een wereld van verschil voor u zijn.

Goed advies door jarenlange ervaring in Zwolle

Arka-Bouw heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Hierdoor kunnen wij u passend maatwerk leveren. Hierbij is het belangrijk dat wij u goed adviseren. Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek. Hierin laten we alle aspecten van een dakkapel naar voren komen. Zo kunt u kiezen voor het materiaal en de grootte van de dakkapel. In ons advies komen ook diverse merken dakkapellen aan bod.

Door onze ruime ervaring in de montage van dakkapellen garanderen wij u een snelle, vakkundige montage tegen zeer scherpe prijzen.

Dakopbouw

Meer afgeronde projecten

2 onder 1 kap woning
2 onder 1 kap woning
Project van Aannemersbedrijf
Aanbouw met lichtstraat
Dakopbouw
Dakopbouw
Realisatie Dakkapel
Realisatie dakkapel