Wilt u een serre laten bouwen? ARKA-BOUW uit Zwolle is specialist in elke soort aanbouw van serres

Een serre is een ontzettend waardevolle toevoeging aan uw huis. U creëert niet alleen veel extra leefruimte, die u naar uw eigen wensen kunt invullen, maar u hebt het hele jaar door optimaal licht in het huis. Bovendien is het net of u buiten bent, dichter bij de natuur. Zo dient de serre als een verbinding tussen de woonkamer of keuken en de tuin. ARKA-BOUW biedt u de precisie en deskundigheid die u nodig hebt als u een serre wilt laten bouwen.

Wij werken altijd volledig op maat. Wij luisteren daarbij naar al uw wensen, zodat wij u een leven lang plezier van uw serre kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de invulling ervan. Wat dacht u van een grote woonkeuken of speelruimte? Zelfs een zwembad is mogelijk! Voor alle soorten aanbouw met serres zijn wij uw specialist.

Schakel ARKA-BOUW service in om uw serre te laten bouwen! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een aanbouw van een serre, wilt u voorbeelden bekijken of uw ideeën bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u graag meer. Bel naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.