Kwaliteit, flexibiliteit en een perfecte afwerking

De werkzaamheden van ARKA-BOUW service uit Zwolle

ARKA-BOUW biedt een zeer uiteenlopend pakket aan werkzaamheden. Wij zeggen dan ook graag dat in principe alles mogelijk is. U kunt ons inschakelen voor grote en kleine projecten, als particulier of als zakelijke klant.

Om u constante kwaliteit te bieden zijn wij lid van BouwGarant. Met dit keurmerk bewijzen we dat we aan de strengste eisen voldoen voor wat betreft vakmanschap, kennis en duurzaamheid. Wij leveren al onze kwalitatieve diensten bovendien tegen betaalbare tarieven. Onder onze verschillende werkzaamheden vallen:

  • het plaatsen, onderhouden of vervangen van uw dakkapel
  • het installeren en afwerken van erkers op maat
  • het bouwen of renoveren van complete landhuizen
  • het plaatsen van een serre
  • alle verschillende soorten uitbouw en bijkomend gevelwerk
  • het bouwen van een nieuwe woonboerderij of de restauratie ervan

Als u meer wit weten over de uitgebreide werkzaamheden en de vele mogelijkheden bij ARKA-BOUW, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn werkzaam in heel Zwolle en omgeving. Bel naar 038-4212418 om een afspraak te maken of stel uw vraag via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier