Bouwbedrijf Arkabouw uit Zwolle

Arka-Bouw is uw bouwbedrijf uit Zwolle voor alle werkzaamheden voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Arka-Bouw is in 1989 opgericht en beschikt daarmee over geruime ervaring in het verwezenlijken van veelzijdige werkzaamheden. Particuliere en zakelijke klanten kunnen ons inhuren voor een vakkundige aanpak bij zowel kleine als grote klussen. U schakelt Arka-Bouw in vanwege:

  • Vakkundige uitvoering
  • Flexibiliteit
  • Ruime ervaring
  • Goed overleg
  • Resultaat met kwaliteit

Uw bouwbedrijf in Zwolle voor verbouw en nieuwbouw is Arka-bouw

Als bouwbedrijf uit Zwolle realiseren we complete nieuwbouwprojecten geheel in eigen beheer. Daarnaast leveren we vakwerk bij verbouwingen om het woongenot en de waarde van uw bestaande woning te verhogen. Denk hierbij aan het aanbouwen van serres, erkers, dakkapellen, bijkeuken of garage en aan binnenwerkzaamheden zoals zolderverbouwingen en stukadoorswerkzaamheden. Bouwbedrijf Arkabouw uit Zwolle kunt u ook inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of pand. Wij zijn daarin onder andere ervaren in het herstellen van gevels, raam- en deurkozijnen en het onderhouden van dakramen.

Als bouwbedrijf Zwolle is Arka-Bouw werkzaam voor particulieren en bedrijven

Wij realiseren als bouwbedrijf zorgvuldig de gewenste werkzaamheden in en rond uw woning of pand in Zwolle. Bij alle werkzaamheden staan de individuele wensen van de opdrachtgever centraal. Daarbij streven we het beste resultaat na door goed overleg met de klant, de juiste keuze voor materialen en een kwaliteit uitvoering. Als lid van Bouwgarant voldoen we als bouwbedrijf uit Zwolle aan strenge eisen en bent u verzekerd van een kwaliteit dienstverlening tegen een scherp tarief. Daarbij kunnen wij als ervaren bouwbedrijf tevens alle benodigde vergunningen voor de verbouw of nieuwbouw voor u regelen.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier