Uw wensen worden gehoord

ARKA-BOUW biedt u uitgebreide mogelijkheden met nieuwbouw in Zwolle en omgeving

Wie droomt er nu niet van: zelf een woning bouwen die aan al uw wensen voldoet en die u zelf kunt inrichten en vormgeven. ARKA-BOUW helpt u deze droom te verwezenlijken. Wij zijn dé specialist in nieuwbouw in Zwolle en omgeving. Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij al voor veel verschillende klanten compleet nieuwe woningen gebouwd.

Uw wensen staan uiteraard centraal. Met onze kennis en expertise kunnen wij u daarbij perspectief bieden. Ook kunnen we u uitgebreid adviseren en de werkzaamheden helpen plannen. Of u nu een traditionele opzet wilt, wilt bouwen op basis van houtskeletbouw, of een andere creatieve uitdaging hebt: bij ARKA-BOUW staan we ons mannetje. Bovendien kunnen wij u een hoop administratieve taken uit handen nemen en de bouwvergunning voor u indienen.

Voor alle soorten nieuwbouw in Zwolle is ARKA-BOUW service uw betrouwbare, vakkundige partner. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken door te bellen naar 038-4212418 of vul het contactformulier in op deze website voor meer informatie. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier