Vergunning door Arka-Bouw

Van plan om een nieuwe woning te laten bouwen? Dan moet u naast het regelen van een goed bouwbedrijf, vaak een hoop papierwerk regelen. Ook als u uw huidige woning wilt laten verbouwen of uitbouwen, dan hebt u in veel gevallen een vergunning nodig. U moet hierbij denken aan de bouwtechnische eisen waaraan het moet voldoen, het burenrecht, welstands eisen, etc.

Als ervaren bouwbedrijf hebben wij hier vaak mee te maken. Voor iemand die niet bekend is met de procedure kan dit soms en lang en ingewikkeld proces zijn. Naast het realiseren van uw bouwwensen bieden we dan ook de mogelijkheid om alle benodigde papieren voor u te regelen. Zo schakelt u één iemand in voor het realiseren van uw volledige verbouw, nieuwbouw of aanbouw.

Meer weten over het regelen van uw vergunning voor uw bouwwensen, neemt u dan gerust contact op.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier