Renovatie van uw woning door Arka-Bouw

Arka-Bouw zal samen met u kijken hoe we de renovatie van de woning het beste voor elkaar kunnen krijgen door middel van gecertificeerd personeel dat vakkundig en effectief te werk gaat. Het renoveren van uw woning zal altijd een meerwaarde hebben voor de woning en vaak ten goede komen van uw wooncomfort.

Uiteraard zijn er, voordat u gaat beginnen, een aantal stappen die u moet doorlopen om de beste keuze voor uzelf te kunnen maken.

stappen keuze

Stap 1 wat wil ik:

Wil ik renoveren of verbouwen?

Vaak zijn er meerdere mogelijkheden en alternatieven voor bepaalde renovaties van uw woning. Hierbij kunt u denken aan meer ruimte of puur om uw woning mooier te laten lijken. Arka-Bouw zal u hierbij een eerlijk advies geven omtrent de wensen van u. Het gaat er uiteindelijk om dat u tevreden bent met de te realiseren renovatie van uw woning.

Stap 2 de offerte en financiering:

De offerte en de totale kosten van de renovatie worden door Arka-Bouw vooraf gecommuniceerd. Arka-Bouw zal u een scherpe offerte aanbieden met daarin alle kosten beschreven. Het is vervolgens verstandig te kijken naar het budget en of er eventueel een financiering nodig is.

Het is prettig van tevoren te weten wat het gaat kosten en hoe u dit gaat bekostigen, zodat u met een gerust hart de werkzaamheden kunt laten uitvoeren.

stappen berekenen
stappen-plannen

Stap 3 voorbereiding en eventuele hulp:

Een goede voorbereiding is essentiëel voor een goed eindresultaat van de verbouwing of renovatie van de woning. Tevens kunnen we met een goede voorbereiding ook duidelijkheid geven over het tijdbestek van de verbouwing. Als u bijvoorbeeld uw douche wilt laten renoveren, is het natuurlijk fijn dat u deze zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Eveneens met een dakkapel plaatsen. Wanneer we deze werkzaamheden starten is het bijvoorbeeld handig te weten wat de weersverwachtingen zijn. Het zou immers vreselijk onhandig zijn als het water met bakken uit de hemel komt vallen.

Voordat we beginnen is het dus verstandig goede voorbereidingen te treffen in het leeg halen van een ruimte zodat we effeciënt en snel te werk kunnen gaan. Daarnaast zal er, voor bijvoorbeeld een dakkapel, wellicht een vergunning nodig zijn. De Behandeling van zo’n aanvraag kan soms wel weken duren (verschilt per gemeente).

Arka bouw zal u helpen van begin tot het eind met de te realiseren renovatie van uw woning en zal u voor, en tijdens het process zo goed mogelijk informeren en adviseren. Zo weet u te allen tijde wat de status is en wat u kunt verwachten.