Wij maken uw droom werkelijkheid

Schakel ARKA-BOUW uit Zwolle in om uw landhuis te laten bouwen

Een landhuis laten bouwen is een droom die uitkomt. In de meeste gevallen is er een aanzienlijk verschil tussen een nieuwbouwwoning en een landhuis. Er moet op veel meer zaken gelet worden, er zijn andere voorschriften in het bestemmingsplan en uiteraard is de uitvoering compleet anders. Daarom is het belangrijk dat u een echte specialist inhuurt. ARKA-BOUW kan u van begin tot eind bijstaan, en meer.

Qua voorschriften moet u rekening houden met goothoogte, nokhoogte en het uiterlijk. Als u landelijk woont, gelden er ook regels voor wat betreft de maximale inhoud van uw huis. Een groot stuk eigen grond hoeft dus niet te betekenen dat u zo groot kunt bouwen als u wilt. ARKA-BOUW kan u hierin uitgebreid begeleiden en het hele bouwproces voor u verzorgen. Van binnen en van buiten, van begin tot eind.

Kortom: als u een landhuis wilt laten bouwen dan bent u bij ARKA-BOUW in goede handen. Bespreek uw wensen door te bellen naar 038-4212418 en maak direct een afspraak. Voor vragen kunt u ook terecht via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier