Bouwbedrijf Raalte

Voor een bouwbedrijf in Raalte, gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en onderhoud gaat u naar Arka-Bouw. Arka-Bouw zit sinds 1989 in het vak en is zeer ervaren in de uitvoering van verschillende bouwwerkzaamheden. Dit voeren we uit voor zowel particuliere en zakelijke klanten in Raalte en omgeving.

Bouwbedrijf Arka-Bouw werkt altijd met een professionele aanpak, ongeacht de grootte van het bouwproject. U kunt bij ons rekenen op vakkundigheid, flexibiliteit, ervaring, heldere communicatie en kwaliteit. 

Het bouwbedrijf nabij Raalte voor verbouw en nieuwbouw 

Arka-Bouw is een ervaren aannemer voor nieuwbouwprojecten. Deze voeren we volledig in eigen beheer uit. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete klus.

Naast nieuwbouw kunt u ons inschakelen voor verbouw. Bijvoorbeeld als u uw woning wilt uitbreiden met een serre, erker, dakkapel, bijkeuken of garage. Met een uitbouw vergroot u uw eigen wooncomfort en verhoogd u de waarde van uw woning. 

Bent u tevreden met uw woning of pand, en wilt u het in goede staat houden? Ook dan zijn we u graag van dienst. Bouwbedrijf Arka-Bouw voert namelijk ook onderhoudswerkzaamheden uit voor klanten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gevels, raam- en deurkozijnen en dakramen onderhouden en herstellen.

Een gecertificeerd bouwbedrijf nabij Raalte voor al uw bouwklussen 

Arka-Bouw nabij Raalte is lid van Bouwgarant en voldoet daarmee aan strenge eisen die worden gesteld aan bouwbedrijven. Daarom bent u verzekerd van kwaliteit tegen een scherp tarief. Wilt u weten wat Arka-Bouw voor uw bouwproject in Raalte kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier