Bouwbedrijf Harderwijk

Wanneer u aan een groot bouwproject gaat beginnen, zoals het verbouwen van uw woning of het plaatsen van een serre, dan komt daar veel bij kijken. Om dit soort projecten tot een goed einde te brengen is vakmanschap en ervaring dan ook van groot belang. Bouwbedrijf Arka-Bouw Service BV is u hierbij graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in woningbouw, verbouwingen en onderhoud aan woningen en u kunt bij ons terecht voor een zeer breed scala aan verschillende werkzaamheden.

Een vakkundige aanpak bij bouwbedrijf Harderwijk

Ons doel is om altijd vakwerk af te leveren, of het nu om een grote of kleine klus gaat. Wilt u een bijkeuken laten aanbouwen of een erker laten installeren door een bouwbedrijf Harderwijk? Of heeft u grote plannen om zelf uw droomhuis te bouwen? Arka-Bouw Service BV kan u niet alleen ondersteunen bij de bouwwerkzaamheden, maar wij kunnen u ook een aantal administratieve zaken, zoals het regelen van een bouwvergunning, uit handen nemen. Ook oor onderhoud aan uw woning kunt u ons inschakelen, bijvoorbeeld voor het vervangen van een plafond of voor stukadoorswerkzaamheden.

Vraag bouwbedrijf Arka-Bouw vrijblijvend advies over uw bouwproject in Harderwijk

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Wij bespreken graag samen met u uw wensen en de mogelijkheden om uw bouwproject te realiseren. U kunt ons bereiken door te bellen naar telefoonnummer 038-4212418 of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of het nu gaat om een klein of groot bouwproject, om nieuwbouw, onderhoud of verbouw, wij helpen u graag verder.   
 

 

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier