Aannemer Zwolle

Arka-Bouw is uw aannemer Zwolle voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Als aannemer in Zwolle bieden wij door geruime ervaring de juiste aanpak bij bouwwerkzaamheden rond uw woning of bedrijfspand. Het leveren van kwaliteit staat bovenaan, wat wordt verwezenlijkt door goed overleg, de juiste keuze van materialen, een zorgvuldige uitvoering en flexibiliteit. Bij alle werkzaamheden staan de individuele wensen van de opdrachtgever centraal.

Uw aannemer Zwolle is ervaren aannemersbedrijf Arka-Bouw

Van begin tot eind biedt Arka-Bouw als aannemer Zwolle een juiste aanpak bij uw bouw- of onderhoudsproject. Eventueel benodigde vergunningen worden door ons geregeld en in overleg worden alle werkzaamheden met kwaliteit uitgevoerd. Gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en onderhoud, kunt u ons als aannemersbedrijf inschakelen voor veelzijdige werkzaamheden aan uw woning, pand, landhuis of woonboerderij. Wij kunnen van dienst zijn met het realiseren of herstellen van onder andere:

  • Dakkapel
  • Erker
  • Serre
  • Uitbouw
  • Plafonds
  • Ramen, deuren en dakramen
  • Stukadoorwerkzaamheden

Arka-Bouw is als aannemer Zwolle in het bezit van keurmerk Bouwgarant

Als aannemer Zwolle beschikken we over het keurmerk Bouwgarant. Hierdoor bent u bij ons als klant verzekerd van vakmanschap, hoge kwaliteit en een scherp tarief voor onze dienstverlening. U kunt Arka-Bouw als aannemer Zwolle inschakelen voor kleine en grote projecten: van het realiseren van een volledig nieuwbouwproject tot klein onderhoudswerk aan uw woning. U bepaalt waar u ons voor inschakelt en wij verwezenlijken als ervaren aannemer Zwolle de gewenste werkzaamheden op vakkundige wijze in of rond uw woning of bedrijfspand.

Offerte aanvragen

 

Blogartikelen

Maandag 13 februari Nog sneller uw huis verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst

De huizenmarkt trekt weer aan. Toch komt het voor dat huizenverkopers hun huis langer te koop hebben staan dan gewenst. Lees daarom deze blog verder.

Lees meer »
Donderdag 8 september 7 Tips Voor een Zorgeloze Verbouwing

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Zeker als het een groot project beslaat. Wij helpen u graag met 7 tips voor een zorgeloze verbouwing.

Lees meer »

Allround timmerman
gezocht! Klik hier