Woonboerderij Kampen

Een woonboerderij in Kampen laten bouwen of renoveren

Wie droomt er niet van een prachtige woonboerderij in Kampen? ARKA Bouw helpt u deze droom in vervulling te laten gaan. Wij hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling en bouw van verschillende soorten woningen. De woonboerderij is hier een goed voorbeeld van. Niet alleen biedt een woonboerderij u veel ruimte, ook heeft dit type woning een unieke indeling en uitstraling. Het maakt uw woning net iets specialer! Naast de hulp die we kunnen bieden bij de ontwikkeling van een nieuwe woonboerderij, helpen we ook graag bij een renovatie van uw bestaande pand.

Projecten rondom uw woonboerderij in Kampen

Mogelijk wilt u een bestaande woonboerderij laten renoveren, zodat deze zijn klassieke uitstraling terugkrijgt. Ook kunt u er juist voor kiezen, om uw klassieke pand een moderne look te geven. Laat een oud rieten dak bijvoorbeeld vervangen door een bitumen dakbedekking of dakpannen. Het kost u minder onderhoud en geeft uw pand een modern tintje! Wanneer u een nieuwe woonboerderij in Kampen wilt laten bouwen, denken we graag met u mee over de indeling en uitstraling hiervan. Wilt u de woonboerderij gelijkvloers houden, of kiest u voor meerdere etages? Hoeveel slaapkamers heeft u nodig in uw nieuwe pand? Enzovoorts.

Aan de slag met uw woonboerderij in Kampen

We nodigen u graag uit voor een eerste, vrijblijvende kennismaking! Neem contact met ons op, om een afspraak in te plannen. Samen zoeken we uit op welke manier ARKA Bouw u het beste van dienst kan zijn. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwe woonboerderij in Kampen of de renovatie van een bestaand pand: ARKA Bouw voorziet u van passende en professionele oplossingen!

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer