Geef uw woning een frisse look met een woningrenovatie in Kampen

Door de jaren heen kan een woning steeds verder verouderd raken. Denk bijvoorbeeld aan versleten kozijnen rond uw ruiten en deuren, voegwerk wat steeds verder los begint te raken, enzovoorts. Een woningrenovatie in Kampen uitvoeren is een van de opties, die u hierbij kunt overwegen. Bij een renovatie wordt achterstallig onderhoud aan uw woning aangepakt, om uw woning zijn frisse look terug te geven! Een alternatief voor het laten uitvoeren van een woningrenovatie in Kampen is een volledige verbouwing. Dit is interessant, wanneer u ook de indeling van uw woning wilt veranderen. 

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Woningrenovatie in Kampen binnen en rondom uw woning

Bij een woningrenovatie in Kampen kijken de specialisten van Arka-Bouw niet alleen naar de buitenzijde van uw woning. Ook aan de binnenzijde zijn er mogelijk renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van een vochtprobleem op uw muren. Of wat te denken van afgebladderd verf op de kozijnen binnen uw woning? Het vervangen van de verflaag is essentieel, om onder meer houtrot in het kozijn te voorkomen. Mocht er al sprake zijn van houtrot, dan kan een deel van het kozijn vervangen worden. 

Advies over een woningrenovatie in Kampen

Bent u benieuwd welke elementen van uw woning gerenoveerd kunnen worden, om uw woning een nieuwe look te geven? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze bouwspecialisten komen graag eens bij u langs, om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. Zo weet u precies wat u mag verwachten, wanneer u voor een woningrenovatie in Kampen kiest. 

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.