Woningonderhoud Zwolle

Als u een eigen woning heeft dan hoort daar ook het onderhoud bij. Dat geldt natuurlijk ook als u verhuurder bent van één of meerdere panden. Groot onderhoud wordt doorgaans gepland en u weet dus van tevoren wanneer dit ongeveer uitgevoerd zal gaan worden. Voor woningonderhoud in Zwolle of omgeving kunt u terecht bij ARKA-BOUW. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring in het degelijk opknappen en onderhouden van allerlei soorten woningen. Wij kunnen verschillende soorten onderhoud voor u uitvoeren, van dakrenovatie tot het verhelpen van lekkage in de kelder.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Kies voor vakkundig woningonderhoud in de regio Zwolle

Als uw woningonderhoud nodig heeft dan is het belangrijk dit te laten uitvoeren door vakbekwame mensen. ARKA-BOUW kan deze zonder problemen leveren. Voor woningonderhoud in Zwolle of een plaat in de regio komen wij graag naar u toe. Zowel aan de buitenkant als in de woning kunnen wij werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van kozijnen of het renoveren van uw badkamer. Wanneer er meerdere werkzaamheden moeten worden uitgevoerd dan maken wij samen met u een planning zodat alles goed op elkaar aansluit en u zo kort mogelijk in de verbouwing zit. 

Wij sturen u graag een offerte

Heeft u plannen voor een renovatie of verbouwing? Neem dan gerust contact met u op. Wij bespreken uw wensen met u en brengen vervolgens een marktconforme offerte aan u uit. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt ons bereiken door een bericht te sturen naar ons e-mailadres info@arkabouw.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 038 – 421 24 18. 

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.