Woningherstel Zwolle

Soms moet er aan een woning groot onderhoud worden gepleegd. Denk hierbij aan het vervangen van een dak of het herstellen van ernstige schade na storm of brand. Voor woningherstel in Zwolle en omgeving kunt u terecht bij Arkabouw. Het uitvoeren van woningherstel betreft vaak grootschalig onderhoud waarmee relatief hoge kosten zijn gemoeid. U wilt er dan natuurlijk op kunnen vertrouwen dat dit onderhoud deskundig wordt gedaan zodat u er de komende jaren geen omkijken meer naar heeft. 

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Laat woningherstel in Zwolle uitvoeren door een professional

Voor het uitvoeren van woningherstel in Zwolle of omgeving is het verstandig een vakkundig bedrijf in de arm te nemen. Wanneer u bij Arkabouw een offerte opvraagt kunt u ervan verzekerd zijn dat wij u een marktconforme prijs zullen berekenen. Met u worden duidelijke afspraken gemaakt over het uitvoeren van de werkzaamheden en de gehanteerde planning. Zeer onvoorziene omstandigheden dargelaten zullen wij er alles aan doen om de met u gemaakte afspraken na te komen. 

Ontvang uw offerte voor het herstel van uw woning

Heeft uw woning schade die hersteld moet worden? Vraag dan nu een offerte aan bij Arkabouw. Wij sturen u graag een passende prijsopgave voor woningherstel in Zwolle of omgeving. Geeft u ons bij het aanvragen van een offerte zoveel mogelijk informatie over de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren of de schade die aan uw woning is ontstaan.  U kunt ons bereiken via het contactformulier of ons e-mailadres info@arkabouw.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 038 – 24 421 18.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.