Arka-bouw in Zwolle: verbouw uw woning samen met ons!

Heeft u verbouwplannen voor uw woning, mogen wij van Arka-bouw in Zwolle deze dan realiseren? Het verbouwen van uw woning of het aanbouwen van bijvoorbeeld een dakkapel, erker of serre: dat kan allemaal. Deze aanbouwen, opbouwen en dakkapellen zorgen niet alleen voor meer woongenot, maar kunnen ook de waarde van uw woning verhogen. Dat beseft Arka-bouw in Zwolle maar al te goed en daarom gaan wij zorgvuldig en vakkundig te werk bij verbouw van uw woning. Wij adviseren u graag en hopen u te inspireren met voorbeelden. Want Arka-bouw is een bouwonderneming die jarenlange  ervaring heeft met verbouw. Wij zorgen dan ook voor kwaliteit, maar vinden het even belangrijk dat we een goede band met onze klanten hebben.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

De mogelijkheden tot verbouw bij Arka-bouw in Zwolle is veel mogelijk!

Wilt u iets laten aanbouwen, of heeft u plannen zoals het laten plaatsen van opbouwen en dakkapellen op uw woning? Vraag ons eens wat er allemaal mogelijk is. Arka-bouw in Zwolle heeft veel ervaring als het gaat om verbouw. Aanbouwen, opbouwen en dakkapellen, maar ook erkers en serres kunnen wij voor u aanbouwen. Aanbouwen die voor licht of ruimte zorgen, en die wat betreft stijl en de prijs voldoen aan uw wensen. Wij adviseren u en samen komen we tot uw ideale aanbouw. Wanneer u er de ruimte voor heeft, is het zelfs mogelijk om een extra slaapkamer op de begane grond te bouwen. Arka-bouw in Zwolle kan uw woning ook van een bijkeuken of garage voorzien. Daarnaast vervangen we plafonds, verbouwen we zolders of verrichten we stukadoorswerkzaamheden. Vaak geschieden deze werkzaamheden in combinatie met installatiewerkzaamheden, die gewijzigd moesten worden door interne verbouw.

Arka-bouw in Zwolle de vergunning laten regelen voor uw verbouwing

Vaak komt er veel papierwerk kijken bij verbouw. In veel gevallen heeft u een vergunning nodig. In die vergunning behandelt men bijvoorbeeld bouwtechnische eisen, het burenrecht of de welstandseisen. Het proces kan lang en ingewikkeld zijn. Omdat wij veel ervaring hebben met het aanvragen van vergunningen, kunt u Arka-bouw in Zwolle vragen alle benodigde papieren voor u te regelen. Zo is er één iemand die niet alleen vakkundig en kwalitatief werk aflevert, maar ook een stukje service levert.

Meer weten over de mogelijkheden tot verbouwing bij Arka-bouw Zwolle?

Heeft u vragen over de mogelijkheden tot verbouw? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook wanneer u meer wilt weten over het regelen van uw vergunning voor uw verbouwing, kunt u gerust contact opnemen met Arka-bouw in Zwolle. Verbouw uw woning samen met Arka-bouw Zwolle!