Overweegt u een uitbouw aan uw huis in Zwolle?

Veel mensen hebben behoefte aan voldoende ruimte om zich heen. Heeft u een woning waar een uitbouw mogelijk is en wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, dan bent u wellicht op zoek naar een ervaren aannemer. Wilt u een uitbouw aan uw huis in Zwolle of omgeving, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Arka Bouw. Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan met zowel nieuwbouw als renovatie van woningen en bedrijfspanden. Wilt u meer ruimte creëren, dan is een uitbouw wellicht een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een extra werk- of logeerkamer of een mooie serre waar u heerlijk van de vroege lentezon of de laatste mooie herfstdagen kunt genieten. 

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Een mooie uitbouw aan uw woning in Zwolle

Woont u in Zwolle of omgeving en wilt u uw huis laten verbouwen? Dan is Arka Bouw uw aangewezen partner. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en plannen te bespreken. Heeft u al een bouwtekening laten maken dan kan er in veel gevallen direct een offerte worden uitgebracht. Maar ook als dat nog niet het geval is kunnen wij meestal wel een indicatie geven van de kosten. Deze zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van de uitbouw en de gebruikte materialen. Wij kunnen u hierover uiteraard ook adviseren. 

Vraag vandaag een offerte aan voor de uitbouw van uw woning in Zwolle

Droomt u al langer van een mooie uitbouw aan uw huis in Zwolle? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Arka Bouw. U bereikt ons eenvoudig via ons e-mailadres info@arkabouw.nl. Wilt u direct een afspraak maken dan is bellen natuurlijk ook mogelijk. Ons telefoonnummer is 038 – 421 24 18.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.