Toilet renoveren Zwolle

Op professionele wijze toilet renoveren in Zwolle

Bent u niet langer tevreden over de huidige stijl van uw toilet of badkamer? ARKA-Bouw helpt u graag bij de renovatie hiervan. Een toilet renoveren in Zwolle begint bij een inventarisatie van uw wensen. Blijft het toilet op dezelfde plek in de woning zitten, of wilt u deze naar een andere ruimte verplaatsen? Het heeft invloed op de leidingen die ver- of gelegd moeten worden. Laat u de volledige badkamer renoveren? In dat geval wilt u de badkamer mogelijk anders inrichten. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor een losse douche met een los bad, in plaats van een combinatie van allebei.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Toilet renoveren in Zwolle op basis van uw wensen

Zodra duidelijk is geworden wat uw wensen zijn voor de renovatie van het toilet in uw woning, stellen we een plan van aanpak op. Bent u tevreden met dit plan? In dat geval starten we zo snel mogelijk met de renovatie. U kunt bij een toilet renoveren in Zwolle kiezen voor het laten uitvoeren van zowel de sloop-, als de bouwwerkzaamheden. Vaak moeten oude tegels van de muur verwijderd worden, wilt u de oude toiletpot vervangen, enzovoorts. Besluit u de volledige renovatie aan ARKA-Bouw over te laten, of voert u de sloopwerkzaamheden zelf uit? Wij denken graag met u mee.

Ruime ervaring in toilet renoveren in Zwolle

ARKA-Bouw heeft een ruime ervaring in een toilet renoveren in Zwolle of de omgeving hiervan. Deze ervaring komt niet alleen van pas bij de uitvoering van de renovatie in uw woning. Het maakt het tevens mogelijk om u vooraf een goed beeld te geven van de verschillende opties die u hierbij heeft. We laten u graag voorbeelden van eerdere projecten zien. Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.