Professionele toilet renovatie in Zwolle

Bent u uitgekeken op de stijl van het tegelwerk in uw toilet? Wilt u een nieuw, modern hangend toilet laten plaatsen? In beide gevallen helpt ARKA-Bouw u graag bij een professionele toilet renovatie in Zwolle. Samen met u inventariseren we de wensen, om op basis daarvan tot een plan van aanpak te komen voor de renovatie. U kunt uitsluitend het toilet laten renoveren, maar dit ook combineren met het vernieuwen van de badkamer. Mogelijk wilt u de badkamer anders indelen, of ook hier het tegelwerk laten vernieuwen.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Toilet renovatie in Zwolle uit laten voeren

ARKA-Bouw heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten renovatiewerkzaamheden. Een toilet renovatie in Zwolle is er een voorbeeld van. Ook voor renovaties van andere ruimtes in huis kunt u bij ons terecht. Deze ervaring helpt ons u te adviseren over de beste aanpak van een toilet renovatie. Wat komt er kijken bij het veranderen van de indeling van uw toilet? Wilt u het toilet bijvoorbeeld aan een andere wand ophangen? Welke tegels zijn momenteel in trek? Tegelt u tot het plafond, of stopt u halverwege? Het zijn vragen die we graag met u bespreken.

Advies over een toilet renovatie in Zwolle

Wilt u vooraf meer weten over hetgeen er komt kijken bij een toilet renovatie in Zwolle? Bent u benieuwd naar voorbeelden van renovatiewerkzaamheden die ARKA-Bouw reeds heeft uitgevoerd? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Samen met u zoeken we naar een ontwerp voor uw nieuwe toilet, welke naadloos aansluit op uw wensen. Bent u tevreden over het ontwerp? In dat geval gaan onze vakmensen zo snel mogelijk aan de slag om uw toilet te renoveren.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.