Serre Zwolle

Een serre is een waardevolle uitbreiding van uw woning. Heeft u de ruimte dan is het laten aanbouwen van een serre zeker het overwegen waard. Een serre Zwolle is de ideale overgang tussen uw woning en de tuin. Is het in het voorjaar of de herfst te fris om in de tuin te zitten maar wilt u wel genieten van het voorzichtige voorjaarszonnetje, dan zit u heerlijk in uw serre. Een serre zorgt ook voor extra lichtinval in uw huis omdat er sprake is van een constructie van zondoorlatend materiaal.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Uw serre is de plaats waar u tot rust kunt komen

In uw serre geniet u van ieder jaargetijde. Omdat de serre dicht kan en u er ook verwarming kunt plaatsen, kunt u er het gehele jaar vertoeven. U kunt genieten van de vogels in de tuin of op de late avond met een goed glas wijn de dag overdenken. De serre is een bron van rust, maar u kunt er natuurlijk ook wat gezellige uurtjes met vrienden of familie doorbrengen. Arka-Bouw is gespecialiseerd in het aanbouwen van serres. Wij werken volledig op maat en de serre wordt uiteraard gebouwd naar uw wensen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden met u te bespreken.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe serre

Wilt u ook uw wooncomfort verbeteren en uw huis opwaarderen? Laat dan een mooie serre Zwolle aanbouwen aan uw keuken of woonkamer. U zult er zeker geen spijt van krijgen. Neem vrijblijvend contact op met Arka-Bouw in Zwolle via telefoonnummer 038-421 24 18 en wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Wilt u liever via e-mail informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of direct een offerte aanvragen? Stuur dan een bericht naar info@arkabouw.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.