Serre bouwen Zwolle

Hebt u werkzaamheden met betrekking tot bouw, verbouw of onderhoud van uw woning, dan kunt u terecht bij Arka Bouw Service. Deze specialist biedt advies en een deskundige uitvoering in het onderhoud of reparatie van diverse onderdelen aan uw woning. U kunt hierbij denken aan onder meer gevels, kozijnen, deuren en daken. Door deze tijdig van zorgvuldig onderhoud te voorzien, voorkomt u grotere problemen op langere termijn en bespaart u uiteraard flink op onnodige kosten.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Renovatie of verbouw

Voor allle werkzaamheden aan uw woning kunt u terecht bij Arka Bouw Service. Ook als u wilt overgaan op een serre bouwen in Zwolle of omgeving zijn wij de aangewezen partij. Ons gecertificeerd personeel zal met u de mogelijkheden bekijken en u voorzien van deskundig advies, zodat de serre op professionele wijze kan worden geïnstalleerd. In de offerte zullen de totale kosten kunnen worden voorgelegd, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. We zorgen vervolgens voor een goede voorbereiding, zodat alles in een acceptabel tijdsbestek kan worden uitgevoerd.

Goed overleg behouden

Gedurende de periode van de aanbouw van de serre, zal Arka Bouw Service met u in contact blijven over het verloop van de werkzaamheden. We voorzien u van de benodigde informatie en kunnen u in al uw vragen voorzien van advies. Voor het maken van een afspraak kunt u Arka-bouw bereiken op telefoonnummer 038 421 24 18 of ons mailen via info@arkabouw.nl. We bespreken dan uitgebreid met u wat de mogelijkheden zijn en zullen alles in werking stellen om u van al het gemak te voorzien.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.