Serre bouwen Hattem

Een serre bouwen in Hattem is geen klusje van een dag. Er gaat wel wat werk zitten in het realiseren van een serre die volledig naar wens is. Het gaat immers niet alleen om het bouwen van de serre zelf, maar ook om het ontwerpen vooraf. U wilt zeker zijn dat u een serre krijgt die perfect bij u past. Dit moet vooraf besproken worden. Daarnaast moet ervoor worden gezorgd dat de serre een hoogwaardige kwaliteit bezit, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Arka Bouw kan een serre bouwen in Hattem volgens uw wensen en eisen. Wij hebben een jarenlange ervaring en kunnen u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Een maatwerk serre bouwen in Hattem

Wij kunnen voor u een maatwerk serre bouwen in Hattem. Dit betekent dat wij eerst luisteren naar uw wensen en eisen. Vervolgens gaan wij met u in gesprek en kunnen wij u voorbeelden laten zien van eerder gebouwde serres. Zo komen wij samen tot een ontwerp dat perfect bij u past. Aan de hand van dit ontwerp kunnen wij de serre bouwen in Hattem. Dit doen wij volgens een vast plan, zodat u ook altijd weet waar u aan toe bent. Wij vinden het belangrijk dat u kunt rekenen op een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft. Hier zetten wij ons graag voor in. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies? U kunt bellen naar 038 – 42 12 418 of een mail sturen naar info@arkabouw.nl. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u een serre wilt laten bouwen in Hattem.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.