Restauratie woning Zwolle

Een woonhuis heeft in de loop der tijd onderhoud nodig. Als er sprake is van groot onderhoud aan een monumentaal pand dan hebben we het over een restauratie. Voor de restauratie van een woning in Zwolle kunt u terecht bij Arkabouw. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van vakkundige restauraties waarbij uiteraard de oorspronkelijke uitstraling van het pand zoveel mogelijk behouden zal blijven. Vooral oude panden hebben een vaak een fraaie geschiedenis die mede wordt gekenmerkt door het uiterlijk van het pand. 

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Deskundige renovatie van uw woning in Zwolle

Het is uiteraard belangrijk dat een restauratie van een pand correct en naar wens van de opdrachtgever wordt uitgevoerd. Uw wensen zijn leidend bij het uitvoeren van de werkzaamheden, het uiteindelijke resultaat van de restauratie van uw woning in Zwolle of omgeving moet natuurlijk wel naar wens zijn. Voordat de werkzaamheden starten bespreken wij met u wat er moet gebeuren en ontvangt u uiteraard een gespecificeerde kostenopgave. Ook maken we een planning van de uitvoering van de werkzaamheden waaraan wij ons, bijzondere omstandigheden voorbehouden, zoveel mogelijk zullen houden. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. 

Laat de restauratie van uw woning uitvoeren door een deskundige

De restauratie van uw pand is bij ons in goede handen. Arkabouw voert uw opdracht met zorg en aandacht uit. Wij verstrekken u graag meer informatie of brengen een passende offerte uit voor uw opdracht. U kunt contact met ons opnemen via o – ns e-mailadres info@arkabouw.nl. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 038 – 421 24 18.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.