Renoveren woonboerderij Zwolle

Voor veel mensen is het de ultieme droom; het renoveren van een woonboerderij. Begrijpelijk, want een boerderij is meestal vrij en landelijk gelegen en biedt enorm veel ruimte. Toch is zo’n project niet voor iedereen weggelegd. Er komt namelijk meer bij kijken dan bij de verbouwing of renovatie van een normaal woonhuis. In de meeste gevallen moet de indeling grondig gewijzigd worden en wil men meerdere kleine ruimtes samenvoegen tot enkele grote ruimtes. Zelfs voor handige amateurs nog steeds een grote opgave. Mocht u plannen voor het renoveren van uw woonboerderij in Zwolle hebben, dan doet u er verstandig aan eerst contact op te nemen met Arka Bouw.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Arka Bouw voor renoveren woonboerderij Zwolle

Arka Bouw heeft ruim 20 jaar ervaring in het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen en woonboerderijen in onder andere Zwolle. Het leveren van kwaliteit heeft onze hoogste prioriteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en maken samen met u een gedetailleerd plan om uw woonwensen te realiseren. Of u uw woonboerderij in Zwolle geheel wilt moderniseren of juist in oude staat wilt herstellen, wij staan tot uw beschikking met onze kennis en ervaring. Uiteraard altijd tegen een scherp tarief.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u dat wij bij u langskomen voor een vrijblijvende offerte van de benodigde renovatiewerkzaamheden? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon 038 – 4212418 of e-mail info@arkabouw.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en plannen samen met u een afspraak in.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.