Renovatiewerk Zwolle

Woont u in Zwolle of omgeving en bent u van plan uw woning te renoveren? Daarvoor bent u bij Arkabouw aan het juiste adres. Niet alleen helpen wij met het onderhouden of verbouwen van uw woning of het bouwen van een nieuwe, we zijn er ook om uw huis te renoveren. Een renovatie aan uw woning, kan uw huis alleen maar ten goede komen en daar helpen we graag aan mee.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Professioneel renovatiewerk Zwolle

Bij Arkabouw luisteren we naar uw wensen en zullen we passend advies geven waar nodig is. Het is verstandig om van tevoren een offerte bij ons aan te vragen, zodat u weet hoeveel u kwijt gaat zijn aan een renovatie aan uw woning. Slim om rekening mee te houden voordat wij bij u gaan renoveren is een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding zorgt voor een goed eindresultaat en dan zijn we allemaal tevreden. Als u de douche wilt laten renoveren, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk weer gebruiken. Het is ook niet fijn als de dakkapel vervangen wordt en het op die dag regent.

Vraag een offerte aan

Weet u precies wat u wilt laten renoveren aan uw woning? Vraag dan nu een offerte bij ons aan. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen door te bellen naar 038 421 24 18 of een e-mail te sturen naar info@arkabouw.nl. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Arkabouw is gevestigd aan de Conradstraat 6 in Zwolle.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.