Overige diensten

Arka-Bouw biedt u een breed scala aan diensten en heeft geruime ervaring in het uitvoeren van deze bouwwerkzaamheden. Voor vrijwel alles op het gebied van onderhoud, verbouw en nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Hier treft u een overzicht aan van de meest voorkomende diensten die Arkabouw realiseert. Klik op één van de diensten voor meer informatie.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer
Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.