Onderhoudsbedrijf Zwolle

Een pand heeft op een zeker moment onderhoud nodig, dit kan een kleine reparatie zijn maar ook groot onderhoud kan soms noodzakelijk zijn om het wooncomfort te waarborgen of ervoor te zorgen dat u prettig kunt blijven werken in uw kantoorpand. Wanneer u een betrouwbaar onderhoudsbedrijf Zwolle zoekt voor uw opdracht, dan kunt u hiervoor prima bij ons terecht. Wij zijn een bouwbedrijf dat kan terugvallen op jarenlange ervaring en waar uitsluitend enthousiaste vakmensen werkzaam zijn. Dus hoe groot uw klus ook is, wij staan voor u klaar om de handen uit de mouwen te steken.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Kies een betrouwbaar onderhoudsbedrijf Zwolle voor uw opdracht

Goed onderhoud aan uw woning kan ervoor zorgen dat uw huis zijn waarde behoudt. Wanneer u uw huis wilt gaan verkopen kan het zelfs wenselijk zijn om groot onderhoud eerst nog te laten uitvoeren om zo de waarde van uw woning te verhogen. Het vervangen van bij voorbeeld houten kozijnen door kunststof exemplaren verlaagt het onderhoud en verlengt de levensduur. Wanneer u onderhoud wilt laten plegen aan uw huis, dan kunt u hiervoor een beroep doen op de diensten van het onderhoudsbedrijf Zwolle. Wij brengen graag een scherp geprijsde offerte uit om uw klus uit te voeren.

Besteed het onderhoud van uw woning uit aan Arka Bouw

U wilt een betrouwbare aannemer die nog weet wat service en goed vakwerk is? Dan gaat u natuurlijk in zee met Arka Bouw. Wij gaan graag in op uw verzoek om een offerte voor uw onderhoudsklus. U kunt ons mailen via info@arkabouw.nl. Of bel ons direct op telefoonnummer 038 – 421 24 18.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.