Nieuwbouw Hattem

Mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw bij Hattem

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen? Bent u benieuwd welke mogelijkheden u heeft, bij de bouw van een huis? ARKA-bouw helpt u graag op weg! Wij hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling van woningen. Niet alleen voorzien we u graag van advies over de mogelijkheden die u heeft. Ook kunnen we u persoonlijk adviseren over het gebruik van verschillende materialen, het inzetten van isolatieglas voor een hogere isolatiewaarde, enzovoorts. Zo komen we samen tot een nieuwbouwwoning, die volledig aansluit op uw wensen. Waar kiest u voor nieuwbouw bij Hattem?

Duurzame nieuwbouw in Hattem en omgeving

Duurzaamheid speelt steeds vaker een belangrijke factor bij nieuwbouw rond Hattem. Aan de ene kant wilt u verzekerd zijn van zo min mogelijk onderhoud aan uw woning. Kies bijvoorbeeld voor kozijnen van kunststof in plaats van hout. Zo hoeft u deze niet eens per twee tot drie jaar te onderhouden. Aan de andere kant wilt u de isolatiewaarde van uw woning optimaliseren. Op deze manier verbruikt u relatief weinig stroom, waardoor u goedkoper woont! Ook kan het gebruik van zonnepanelen interessant zijn, wanneer u voor nieuwbouw in Hattem kiest. Zo hoeft u steeds minder stroom af te nemen van het stroomnet.

Aan de slag met uw nieuwbouw bij Hattem

Wanneer u voornemens bent om te starten met nieuwbouw rond Hattem, zijn we u graag van dienst. Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze mogelijkheden. Ook na de oplevering van uw nieuwbouw in Hattem kunt u op ons blijven rekenen. Zo helpen we u ook graag bij onderhoudswerkzaamheden aan uw nieuwe huis. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer