Uw partner voor nieuwbouw bij Hasselt

Heeft u onlangs een bouwkavel gekocht bij Hasselt, of bent u voornemens dit op korte termijn te doen? Er breekt in beide gevallen een spannende periode voor u aan: de plannen voor uw nieuwbouw bij Hasselt moeten verder worden uitgewerkt. Welke vorm krijgt uw woning? Hoe deelt u de verschillende ruimtes binnen het pand straks in? Welke materialen gebruikt u bij de bouw van uw droomhuis? ARKA-Bouw is uw partner voor de uitvoering van nieuwbouw bij Hasselt. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in de uitvoering van verschillende soorten bouwprojecten.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Advies bij nieuwbouw rond Hasselt

Wanneer u voor nieuwbouw bij Hasselt kiest, wilt u dit op de juiste wijze aanpakken. U heeft immers maar eens de kans de woning van uw dromen te laten bouwen. Onze vakmensen gebruiken hun ervaring in de uitvoering van bouwprojecten graag, om u vooraf van advies te voorzien over hetgeen waarmee u rekening dient te houden bij nieuwbouw rond Hasselt. Welke materialen zijn het meest duurzaam? Kan het kwaad om nog voor houten kozijnen te kiezen, als kunststof een duurzamer alternatief is? Hoe zit het met het gebruik van HR++-isolatieglas? We zetten de verschillende opties graag voor u op een rijtje. Zo komt u tot weloverwogen keuzes.

Aan de slag met nieuwbouw bij Hasselt

Laten we op korte termijn aan de slag gaan, met het maken van plannen voor uw nieuwbouw bij Hasselt. Heeft u de plannen al op papier staan en zoekt u slechts een partner voor de uitvoering hiervan? Ook in dat geval staat ARKA-Bouw voor u klaar. We nodigen u van harte uit om eens nader kennis te maken en samen te kijken hoe we uw project tot een goed einde kunnen brengen. Zo heeft u straks het huis waar u al jaren van droomde!

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.