Keuken verbouwen met aannemer in Zwolle

Bent u niet langer tevreden over de huidige keuken binnen uw woning of bedrijfspand? De vakmensen van ARKA-Bouw helpen u graag bij een renovatie hiervan. Laat u de keuken verbouwen met onze aannemer in Zwolle, of gaat u voor het renoveren van de bestaande keukenkastjes en apparatuur? In dat laatste geval kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de kastdeurtjes opnieuw te spuiten en af te laten stellen. Het geeft de keuken een nieuwe look en is een voordelige renovatie, wanneer het kastwerk zelf nog in een goede staat verkeerd. Mocht dat laatste niet het geval zijn, dan is het grondig verbouwen van de keuken een verstandige optie.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Inventarisatie wensen bij keuken verbouwen met aannemer in Zwolle

Een keuken verbouwen met onze aannemer bij Zwolle start vaak met een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet de nieuwe keuken straks voldoen? Wilt u elementen uit de huidige keuken hergebruiken in het nieuwe ontwerp, of wilt u de volledige keuken laten strippen? Tijdens de inventarisatie van uw wensen voor de verbouwing van de keuken laten we u graag voorbeelden zien van mogelijkheden die u heeft, bijvoorbeeld op basis van eerder uitgevoerde projecten. Het toont u de kwaliteit die u van ons mag verwachten en kan u inspireren voor het ontwerp van uw eigen keuken.

Maatwerk keuken verbouwen met aannemer in Zwolle

Het kan voorkomen dat u specifieke eisen heeft bij een keuken verbouwen met onze aannemer in Zwolle. Wenst u maatwerk? Heeft u afwijkende materialen die u terug wilt laten komen in het ontwerp? Maatwerk is mogelijk, wanneer u kiest voor ARKA-Bouw. Laten we eens samen om tafel gaan, om te kijken hoe we aan uw wensen en eisen kunnen voldoen.