Duurzame woning Zwolle

Duurzame woning in Zwolle laten bouwen

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol binnen onze samenleving. Consumenten doen er alles aan om hun energieverbruik terug te dringen, wat vaker op de fiets naar het werk te gaan, enzovoorts. ARKA Bouw helpt u graag een steentje bij te dragen! Kies voor een duurzame woning in Zwolle, waarmee u klaar bent voor de toekomst. Een duurzame woning in Zwolle laten bouwen gaat voor ons echter verder, dan het minimaliseren van het energieverbruik in huis. Denk bijvoorbeeld ook aan duurzaamheid in het gebruik van materialen, duurzaamheid in de keuze voor slijtvaste materialen, enzovoorts. We vertellen u er graag meer over.

Plannen maken voor een duurzame woning in Zwolle

Wellicht heeft u al plannen voor uw duurzame woning in Zwolle. Bent u al uit de vorm en het formaat van de woning? Heeft u al een beeld bij de materialen die u bij de bouw hiervan wilt gaan gebruiken? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking, om deze wensen samen te inventariseren. Ook kunnen we u bij deze kennismaking voorbeelden laten zien van duurzame woningen, die reeds door ons ontwikkeld zijn. Naast de hulp die we u bieden bij de bouw van een duurzame woning in Zwolle, kunnen we u ook helpen uw bestaande woning duurzamer te maken. Laat bijvoorbeeld uw isolatiewaarde door ons verhogen.

Aan de slag met een duurzame woning in Zwolle

Laten we samen aan de slag gaan met de realisatie van uw duurzame woning in Zwolle! Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Pas wanneer u volledig tevreden bent met de plannen voor uw duurzame woning, gaan we aan de slag met de bouw hiervan.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer