Duurzame woning laten bouwen

Een nieuwe duurzame woning laten bouwen

Wilt u een nieuwe duurzame woning laten bouwen? ARKA Bouw helpt u hier graag bij! Wij hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling en bouw van woningen. Evenals dat we u na de oplevering van uw nieuwe woning graag van hulp voorzien bij het onderhoud hieraan. Aan welke wensen moet uw woning voldoen? Kiest u voor een woning met regulier dubbel glas, of gaat u voor duurzaam HR+-isolatieglas? Door voor isolatieglas te kiezen, neemt uw energieverbruik af. Het glas is voorzien van een speciale coating, die warmte binnen uw woning houdt. Zo verdient u de investering in dit duurzame glas maandelijks voor een deel terug.

Duurzame woning laten bouwen met ARKA Bouw

Voor ons betekent een duurzame woning laten bouwen niet alleen het minimaliseren van uw energieverbruik. Duurzaamheid zit ook in het onderhoud wat aan de woning moet worden uitgevoerd. Kiest u bijvoorbeeld voor een kunststof kozijn rond uw ramen en deuren, of gaat u voor kozijnen van hout? Houten kozijnen moeten zeker eens per twee of drie jaar onderhouden worden. Daar waar het bij kunststof voldoende is om ze met een vochtige doek af te nemen. ARKA Bouw voorziet u graag van advies over mogelijkheden die u heeft bij een duurzame woning laten bouwen.

Kennismaking om een duurzame woning te laten bouwen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ARKA Bouw u kan bieden bij een duurzame woning laten bouwen? Bent u benieuwd welke woningen wij in het verleden hebben ontwikkeld? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Met een duurzame woning investeert u in een zorgeloze toekomst. Lage energiekosten, weinig onderhoud en prettig wonen!

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer