De beste bouwonderneming van Zwolle en omstreken: Arka-bouw Zwolle

Arka-bouw in Zwolle bestaat alweer sinds 1989 en dat is te merken: Arka-bouw is een bouwonderneming waar u op kunt bouwen. Bent u op zoek naar een bouwonderneming die onderhoud aan uw woning kan verrichten? Heeft u plannen om uw huis te verbouwen? Of zoekt u een bouwonderneming die samen met u uw gedroomde nieuwbouwhuis kan realiseren? Bij Arka-bouw in Zwolle bent u voor al die zaken – en voor nog veel meer – aan  het juiste adres. Waarom? Omdat u bij Arka-bouw kunt rekenen op producten van kwaliteit, maar ook vooral omdat wij een goede band met onze klanten willen hebben. Vertrouwen vinden wij belangrijk. We willen dat u zich bij ons thuis voelt, zodat we samen aan uw eigen woning in Zwolle, uw eigen thuis, kunnen werken!

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Onderhoud van uw woning? Laat onderhoudswerkzaamheden uitvoeren door bouwonderneming Arka-bouw in Zwolle!

In uw huis moet zich u thuis voelen. Mogen wij u daarbij helpen? Heeft u plannen voor een verbouwing, vraag dan ons! Bouwonderneming Arka-bouw in Zwolle heeft jarenlange ervaring met bijvoorbeeld het  herstellen of vervangen van gevelkozijn. Dat is uiteraard maar een greep uit de onderhoudswerkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Verbouwing in de woning komt ook regelmatig voor: we vervangen plafonds, verbouwen ook zolders en verrichten stukadoorswerkzaamheden. Vaak geschieden deze werkzaamheden in combinatie met installatiewerkzaamheden, die gewijzigd moesten worden door interne verbouwingen.

Arka-bouw in Zwolle: een bouwonderneming voor een professionele verbouwing van uw woning

Ook voor het verbouwen van uw woning kunt u bij bouwonderneming Arka-bouw in Zwolle terecht. Wilt u een aanbouw of een dakkapel? Een erker, of een serre om uw woonruimte te verruimen? Die bouwen wij graag voor u. Samen overleggen we wat het beste is voor uw woning en kijken we hoe wij deze het mooist kunnen verbouwen. Verruiming van uw woning is op vele manieren mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld ook gedacht aan het aanbouwen van een garage, bijkeuken of desgewenst een extra slaapkamer op de begane grond? Daar is natuurlijk wel een bouwvergunning voor nodig, maar ook daarbij helpt bouwonderneming Arka-bouw in Zwolle u graag. Die bouwvergunning kunnen wij voor u regelen!

Mogen wij u aan uw droomwoning helpen? Samen met bouwonderneming Arka-bouw in Zwolle bouwt u uw nieuwbouwwoning!

Wanneer u helemaal vanuit het niets wilt beginnen en juist een geheel nieuwe woning wilt laten bouwen, helpen wij u daar ook graag mee! Het bouwen van een nieuwbouwwoning is voor ons een geweldige uitdaging. Ook voor het realiseren van nieuwbouw geldt dat wij de bouwvergunning voor u kunnen regelen. Die extra service bieden wij u van bouwonderneming Arka-bouw u graag. Dat scheelt u weer papierwerk, zodat u zich volledig kunt richten op het ontwerpen van uw droomhuis in Zwolle.

Een bouwonderneming met passie voor bouwen: Arka-bouw in Zwolle

Sinds 1989 voert ons bouwonderneming we vele onderhouds-, verbouwing- en nieuwbouwwerkzaamheden uit. We willen dat nog minstens zo lang volhouden. Onze jarenlange ervaring heeft er echter niet voor gezorgd dat onze liefde voor het bouwvakmanschap verminderd is: nog altijd werken wij met veel enthousiasme aan uw woning. Neem daarom contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Arka-bouw in Zwolle: een bouwonderneming waar u zich thuis zult voelen!