Bouwbedrijf Arkabouw uit Zwolle

Arka-Bouw is uw bouwbedrijf uit Zwolle voor alle werkzaamheden voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Arka-Bouw is in 1989 opgericht en beschikt daarmee over geruime ervaring in het verwezenlijken van veelzijdige werkzaamheden. Particuliere en zakelijke klanten kunnen ons inhuren voor een vakkundige aanpak bij zowel kleine als grote klussen. U schakelt Arka-Bouw in vanwege:

  • Vakkundige uitvoering
  • Flexibiliteit
  • Ruime ervaring
  • Goed overleg
  • Resultaat met kwaliteit

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Uw bouwbedrijf in Zwolle voor verbouw en nieuwbouw is Arka-bouw

Als bouwbedrijf uit Zwolle realiseren we complete nieuwbouwprojecten geheel in eigen beheer. Daarnaast leveren we vakwerk bij verbouwingen om het woongenot en de waarde van uw bestaande woning te verhogen. Denk hierbij aan het aanbouwen van serres, erkers, dakkapellen, bijkeuken of garage en aan binnenwerkzaamheden zoals zolderverbouwingen en stukadoorswerkzaamheden. Bouwbedrijf Arkabouw uit Zwolle kunt u ook inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of pand. Wij zijn daarin onder andere ervaren in het herstellen van gevels, raam- en deurkozijnen en het onderhouden van dakramen.

Als bouwbedrijf Zwolle is Arka-Bouw werkzaam voor particulieren en bedrijven

Wij realiseren als bouwbedrijf zorgvuldig de gewenste werkzaamheden in en rond uw woning of pand in Zwolle. Bij alle werkzaamheden staan de individuele wensen van de opdrachtgever centraal. Daarbij streven we het beste resultaat na door goed overleg met de klant, de juiste keuze voor materialen en een kwaliteit uitvoering. Als lid van Bouwgarant voldoen we als bouwbedrijf uit Zwolle aan strenge eisen en bent u verzekerd van een kwaliteit dienstverlening tegen een scherp tarief. Daarbij kunnen wij als ervaren bouwbedrijf tevens alle benodigde vergunningen voor de verbouw of nieuwbouw voor u regelen.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.