Bouwbedrijf Raalte

Voor een bouwbedrijf in Raalte, gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en onderhoud gaat u naar Arka-Bouw. Arka-Bouw zit sinds 1989 in het vak en is zeer ervaren in de uitvoering van verschillende bouwwerkzaamheden. Dit voeren we uit voor zowel particuliere en zakelijke klanten in Raalte en omgeving.

Bouwbedrijf Arka-Bouw werkt altijd met een professionele aanpak, ongeacht de grootte van het bouwproject. U kunt bij ons rekenen op vakkundigheid, flexibiliteit, ervaring, heldere communicatie en kwaliteit. 

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Het bouwbedrijf nabij Raalte voor verbouw en nieuwbouw 

Arka-Bouw is een ervaren aannemer voor nieuwbouwprojecten. Deze voeren we volledig in eigen beheer uit. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de complete klus.

Naast nieuwbouw kunt u ons inschakelen voor verbouw. Bijvoorbeeld als u uw woning wilt uitbreiden met een serre, erker, dakkapel, bijkeuken of garage. Met een uitbouw vergroot u uw eigen wooncomfort en verhoogd u de waarde van uw woning. 

Bent u tevreden met uw woning of pand, en wilt u het in goede staat houden? Ook dan zijn we u graag van dienst. Bouwbedrijf Arka-Bouw voert namelijk ook onderhoudswerkzaamheden uit voor klanten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld gevels, raam- en deurkozijnen en dakramen onderhouden en herstellen.

Een gecertificeerd bouwbedrijf nabij Raalte voor al uw bouwklussen 

Arka-Bouw nabij Raalte is lid van Bouwgarant en voldoet daarmee aan strenge eisen die worden gesteld aan bouwbedrijven. Daarom bent u verzekerd van kwaliteit tegen een scherp tarief. Wilt u weten wat Arka-Bouw voor uw bouwproject in Raalte kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.