Bouwbedrijf Kampen

Je wil een aanbouw aan je huis, het dakraam moet worden vervangen of je wil een aannemer voor het bouwen van je droomhuis. Kortom: je bent op zoek naar een bouwbedrijf in Kampen. Arka-Bouw uit Zwolle staat volledig tot je dienst. Sinds 1989 zetten wij ons in voor verbouw, onderhoud en nieuwbouw. We hebben veel ervaring in het vak en kunnen je tegen scherpe prijzen helpen met het realiseren van jouw wensen.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Mogelijkheden bouwbedrijf Kampen

Het onderhouden van je woning , kan veel werk met zich meebrengen. Bezit je een eigen woning in Kampen en ben je op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor het onderhoud? Dan kan Arka-Bouw je helpen. Ook voor bijvoorbeeld een aanbouw, nieuwe badkamer, overkapping of het verkrijgen van een vergunning, staan we voor je klaar.

Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Hierbij vinden we het belangrijk dat uitvoering, flexibiliteit en materialen goed aansluiten bij jouw wensen. Het is tenslotte belangrijk dat het beste resultaat wordt behaald.

Inhuren bouwbedrijf Kampen

Als bouwbedrijf zijn wij beschikbaar in Zwolle en omgeving. Woon je in Kampen? Dat is voor ons geen probleem. Ben je overtuigd van Arka-Bouw en wil je meer weten over de mogelijkheden voor het verbouwen, bouwen of renoveren van je huis? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 038 421 24 18. Mailen kan natuurlijk ook: info@arkabouw.nl. Wil je meteen een offerte aanvragen dan is dat mogelijk via onze website. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.