Bouwbedrijf Hoogeveen

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf Hoogeveen, vindt u zonder enige twijfel wat u zoekt bij ARKA-BOUW Service B.V. Wij hebben namelijk een uiterst breed pakket aan bouwwerkzaamheden. Onderhoud, verbouw of nieuwbouw? ARKA-BOUW Service B.V. biedt het allemaal aan. Wij hebben meerdere voorbeelden van gerealiseerde projecten die een grote aanwinst voor woningen zijn geworden.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Woningbouw

Qua woningbouw zorgt ARKA-BOUW ervoor dat al uw wensen uitkomen. Of het nu gaat om een grondige renovatie, een ingrijpende verbouwing of zelfs het realiseren van een volledige nieuwe woning op een stuk grond: ARKA-BOUW staat voor u klaar. Zeker bij omvangrijke bouwprojecten is het noodzakelijk om een bouwvergunning aan te vragen. Dit levert soms veel geregel en papierwerk op. Als ervaren bouwbedrijf kennen wij het klappen van de zweep en kunnen wij u hierbij een hoop werk uit handen nemen. Dienstbaarheid en kwaliteit hebben wij zeer hoog in het vaandel staan, een tevreden klant is voor ARKA-BOUW goud waard.

Informeer naar de mogelijkheden

Graag staan wij u te woord als u meer vragen hebt over onze mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken (038 421 24 18) of per fax (038 421 61 34). Uiteraard zijn wij ook per e-mail bereikbaar (info@arkabouw.nl). Op onze website kunt u ook een offerte aanvragen via het contactformulier. Als u in het contactformulier duidelijk aangeeft wat precies uw gedachten of uw plannen zijn, kunnen wij op basis daarvan een offerte samenstellen en naar u toesturen. Wij zien of vragen of wensen graag spoedig tegemoet!

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.