Bouwbedrijf Harderwijk

Wanneer u aan een groot bouwproject gaat beginnen, zoals het verbouwen van uw woning of het plaatsen van een serre, dan komt daar veel bij kijken. Om dit soort projecten tot een goed einde te brengen is vakmanschap en ervaring dan ook van groot belang. Bouwbedrijf Arka-Bouw Service BV is u hierbij graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in woningbouw, verbouwingen en onderhoud aan woningen en u kunt bij ons terecht voor een zeer breed scala aan verschillende werkzaamheden.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Een vakkundige aanpak bij bouwbedrijf Harderwijk

Ons doel is om altijd vakwerk af te leveren, of het nu om een grote of kleine klus gaat. Wilt u een bijkeuken laten aanbouwen of een erker laten installeren door een bouwbedrijf Harderwijk? Of heeft u grote plannen om zelf uw droomhuis te bouwen? Arka-Bouw Service BV kan u niet alleen ondersteunen bij de bouwwerkzaamheden, maar wij kunnen u ook een aantal administratieve zaken, zoals het regelen van een bouwvergunning, uit handen nemen. Ook oor onderhoud aan uw woning kunt u ons inschakelen, bijvoorbeeld voor het vervangen van een plafond of voor stukadoorswerkzaamheden.

Vraag bouwbedrijf Arka-Bouw vrijblijvend advies over uw bouwproject in Harderwijk

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Wij bespreken graag samen met u uw wensen en de mogelijkheden om uw bouwproject te realiseren. U kunt ons bereiken door te bellen naar telefoonnummer 038-4212418 of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of het nu gaat om een klein of groot bouwproject, om nieuwbouw, onderhoud of verbouw, wij helpen u graag verder.   

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.