Boerderij renoveren Zwolle

Steeds meer mensen willen graag “buiten wonen”. Weg uit de drukke stad, meer rust en ruimte. Maar als u dan een mooie boerderij heeft gevonden dan moet die soms worden opgeknapt. Wilt u en boerderij renoveren Zwolle dan bent u aan het juiste adres bij Arka Bouw Service B.V.. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden, ook aan monumentale panden waarbij speciale regels in acht moeten worden genomen. Alle werkzaamheden die met de renovatie te maken hebben kunt u aan ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat u na de opknapbeurt met veel plezier in uw pand kunt wonen.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Deskundig uw boerderij renoveren Zwolle

Als u besluit om over te gaan tot boerderij renoveren Zwolle dan wilt u natuurlijk dat de werkzaamheden goed en deskundig worden uitgevoerd overeenkomstig uw wensen. Ook e planning is daarbij erg belangrijk. Als u tijdens de renovatie niet in de woning wilt of kunt blijven wonen dan moet er immers vervangende woonruimte worden geregeld. U wilt weten voor welke periode en wanneer u weer in uw eigen boerderij kunt wonen. Wij zorgen ervoor dat er een realistische planning wordt gemaakt en dat u op de afgesproken datum weer de beschikking heeft over uw woning, onvoorziene omstandigheden uiteraard voorbehouden. 

Wilt u een scherpe offerte voor uw renovatieopdracht?

Wanneer u een scherp geprijsde offerte wilt als u uw boerderij wilt renoveren in Zwolle dan staan wij graag voor u klaar. Stuur een e-mail naar info@arkabouw.nl en wij stellen zo snel mogelijk een offerte op of maken een afspraak om de situatie ter plaatse te komen beoordelen alvorens wij u een aanbod sturen. Heeft u vragen over onze diensten, dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen. Ons telefoonnummer is 038 – 421 24 18.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.