Een badkamer renoveren in Zwolle

Bent u uitgekeken op de stijl van uw bestaande badkamer? Een badkamer renoveren in Zwolle kan in dat geval het overwegen waard zijn. Bij een renovatie komt veel kijken. Wilt u de bestaande indeling van de badkamer aanhouden, of wijzigt u deze? Laat u al het sanitair in de badkamer vervangen, of vervangt u slechts enkele elementen? Enzovoorts. ARKA-Bouw is uw specialist op het gebied van renovatiewerkzaamheden. Niet alleen helpen we u bij een renovatie van de badkamer. Ook voor bijvoorbeeld een renovatie van de keuken kunt u op onze vakmensen rekenen.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Plannen maken bij badkamer renoveren in Zwolle

Een badkamer renoveren in Zwolle begint voor ons bij het maken van plannen. Heeft u al een beeld van de indeling en uitstraling van uw nieuwe badkamer? Tegenwoordig wordt in badkamers vaak voor relatief grote en donkere tegels gekozen. Zowel op de vloer, als op wanden. Ook populair is het gebruik van vloerverwarming in de badkamer. Zo begint u de dag met warme voeten en verstijft u niet langer door de kou van uw tegels. ARKA-Bouw laat u graag foto’s van eerdere renovaties zien. Het geeft u een beeld van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft, als u de badkamer vernieuwt.

Badkamer renoveren in Zwolle met ARKA-Bouw

Bij een renovatie van de badkamer maken we gebruik van kwalitatief goede materialen, om u een fraai eindresultaat te kunnen garanderen. Onze vakmensen hebben de kennis en ervaring om de renovatie op professionele wijze uit te voeren. Wilt u uw badkamer renoveren in Zwolle? Neem eens contact met ons op, zodat we samen met u kunnen kijken wat de beste aanpak is voor deze renovatie.