Specialist op het gebied van een badkamer renovatie in Zwolle

Mogelijk bent u uitgekeken op de huidige inrichting van uw badkamer, of wilt u de badkamer aan laten sluiten bij de laatste trends. Een badkamer renovatie in Zwolle kunt u laten uitvoeren door de specialisten van ARKA-Bouw. Wij hebben een ruime ervaring met het renoveren van verschillende ruimtes in woningen. Naast de badkamer renoveren we ook graag uw woon- of bijvoorbeeld slaapkamer. Voor ons begint een badkamer renovatie met een inventarisatie van uw wensen. Wilt u het bad vervangen door een douche? Zoekt u naar mogelijkheden om naast de bestaande douche ook een bad te plaatsen? Enzovoorts.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Badkamer renovatie in Zwolle uit laten voeren

Bij een badkamer renovatie in Zwolle zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Een veranderde indeling van de badkamer betekent dat mogelijk ook de leidingen verlegd of uitgebreid moeten worden. Daarbij kiest men er tegenwoordig vaak voor om een renovatie van de badkamer te combineren met het aanleggen van vloerverwarming in deze ruimte. Het is fijn wakker worden met vloerverwarming in de badkamer! Zeker omdat de tegelvloer vaak behoorlijk koud is in de ochtend. ARKA-Bouw kan u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft.

Advies van ARKA-Bouw bij badkamer renovatie in Zwolle

We stellen graag samen met u een plan op voor de badkamer renovatie in Zwolle binnen uw woning. Hierbij kijken we naar de indeling, de mogelijkheid om vloerverwarming aan te leggen, de verschillende materialen die u in de badkamer terug kunt laten komen, een lichtplan voor de ruimte, enzovoorts. Pas wanneer het plan naadloos aansluit op uw wensen gaan we van start. Ook inspireren we u graag door foto’s te laten zien van reeds uitgevoerde renovaties van badkamers.