Aannemer Zwolle

Arka-Bouw is uw aannemer Zwolle voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Als aannemer in Zwolle bieden wij door geruime ervaring de juiste aanpak bij bouwwerkzaamheden rond uw woning of bedrijfspand. Het leveren van kwaliteit staat bovenaan, wat wordt verwezenlijkt door goed overleg, de juiste keuze van materialen, een zorgvuldige uitvoering en flexibiliteit. Bij alle werkzaamheden staan de individuele wensen van de opdrachtgever centraal.

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer

Uw aannemer Zwolle is ervaren aannemersbedrijf Arka-Bouw

Van begin tot eind biedt Arka-Bouw als aannemer Zwolle een juiste aanpak bij uw bouw- of onderhoudsproject. Eventueel benodigde vergunningen worden door ons geregeld en in overleg worden alle werkzaamheden met kwaliteit uitgevoerd. Gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en onderhoud, kunt u ons als aannemersbedrijf inschakelen voor veelzijdige werkzaamheden aan uw woning, pand, landhuis of woonboerderij. Wij kunnen van dienst zijn met het realiseren of herstellen van onder andere:

Arka-Bouw is als aannemer Zwolle in het bezit van keurmerk Bouwgarant

Als aannemer Zwolle beschikken we over het keurmerk Bouwgarant. Hierdoor bent u bij ons als klant verzekerd van vakmanschap, hoge kwaliteit en een scherp tarief voor onze dienstverlening. U kunt Arka-Bouw als aannemer Zwolle inschakelen voor kleine en grote projecten: van het realiseren van een volledig nieuwbouwproject tot klein onderhoudswerk aan uw woning. U bepaalt waar u ons voor inschakelt en wij verwezenlijken als ervaren aannemer Zwolle de gewenste werkzaamheden op vakkundige wijze in of rond uw woning of bedrijfspand.

Tot uw dienst

Met geruime ervaring in het vak kunnen we u op vele fronten van dienst zijn. Het volledig realiseren van een nieuwbouwproject tesamen met het regelen van de vergunning, of een verbouwing aan uw huidige woning is mogelijk, en tegen een scherp tarief.