Aannemer Ommen

Hulp van een professionele aannemer bij Ommen

Bent u op zoek naar een ervaren aannemer rond Ommen? ARKA Bouw helpt u graag verder! Wij hebben een ruime ervaring in diverse werkzaamheden gerelateerd aan de bouw en het onderhouden van woningen. Zo helpen we u uw bestaande woning uit te breiden met een aanbouw, of kunnen we een volledig nieuwe woning voor u ontwerpen. Vaak blijkt het best lastig te zijn om aan te geven, wat u van uw nieuwe woning verwacht. Hoe formuleert u de eisen waaraan het huis straks moet voldoen? Wij begeleiden u hier graag bij en denken waar mogelijk mee. Zijn uw plannen haalbaar? Welke materialen zijn het meest geschikt?

Aannemer bij Ommen helpt u op weg

Door uw wensen te inventariseren, kunnen we aan de slag met een eerste ontwerp voor uw nieuwe woning. We blijven het ontwerp aanpassen, totdat u volledig tevreden bent over het resultaat. Graag laten we u voorbeelden van reeds uitgevoerde werkzaamheden zien. Het geeft u een beeld van de mogelijkheden die u heeft en kan inspirerend werken. Kijk ook eens naar de projecten waarvan u foto’s op onze website vindt. Zodra het ontwerp van de nieuwe woning klaar is, gaan we voor u aan de slag! Hierbij blijven we voortdurend uw vaste aanspreekpunt bij vragen en opmerkingen over het bouwproces.

Kennismaken met onze aannemer bij Ommen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ARKA Bouw u biedt? Bent u benieuwd op welke termijn begonnen kan worden met de bouw van uw woning, of de aanpassing aan uw bestaande huis? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We staan u graag vrijblijvend te woord om eens kennis te maken en uw vragen te beantwoorden. Hoe kunnen we u helpen?

Onderhoud

Specialist in onderhoud en reparatie van o.a. kozijnen, deuren, gevels en daken. Voorkom onnodige kosten en laat tijdig onderhoud verrichten aan uw woning.
Lees meer

Verbouw

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Of wellicht wilt u een aanbouw realiseren, stucwerk aanbrengen of een nieuwe keuken. Arkabouw helpt u graag met uw verbouwing.
Lees meer

Nieuwbouw

Zelf een huis (laten) bouwen? Arkabouw kan de volledige bouw verzorgen van uw nieuwe woning, inclusief de administratieve vereisten zoals een bouwvergunning.
Lees meer